Welkom op de site van AFS

AFS is een uiterst specialistische vermogensbeheerder met een eigenzinnige, zeer breed georiënteerde beleggingsvisie. Kort gezegd: we waaien niet met alle winden mee, gebruiken onze hersens en kijken altijd een flink stuk verder dan onze neus lang is. We beheren op bevlogen wijze de vermogens van particulieren, stichtingen en kleinere institutionele cliënten. En we maken graag kennis met u.

Alternatief voor de spaarrekening

07 05 2010 | Ontevreden over uw huidige spaarrente?

Voorheen ontving u 5.5 procent op uw spaargeld maar geruisloos hebben vele banken dit tarief laten zakken tot onder de 2 procent. Wat blijft daar na inflatie en belasting van over?

Een veelgevraagd alternatief voor de spaarrekening is de opbouw van een zeer defensieve beleggingsportefeuille bij AFS.

Een voordeel is allereerst dat belegd vermogen, in tegenstelling tot spaargeld, veelal geen onderdeel van de boedel van de bank vormt. Mocht de bank failliet gaan dan staan deze beleggingen gewoon veilig op uw naam in een aparte entiteit. Dus geen zorgen meer over de huidige problemen bij de banken. En let wel, in oktober wordt de garantiestelling mogelijkerwijs naar beneden bijgesteld.

Een tweede voordeel is dat u te allen tijde uw vermogen voor andere doeleinden kunt gebruiken in tegenstelling tot bijvoorbeeld een deposito.

Ten derde heeft u in ons alternatief een aanzienlijk hogere rendementsverwachting.

Hiernaast hebben wij tal van andere alternatieven.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.