Voor degenen die op zoek zijn naar een alternatief voor traditionele beleggingen zoals aandelen en obligaties kan vastgoed een aantrekkelijke optie zijn. Het bezitten van vastgoed brengt echter ook risico’s met zich mee, zoals leegstand, onderhoudskosten en de fluctuerende marktwaarde. Hierdoor kan het beleggen in vastgoedfondsen een goed alternatief zijn. In dit artikel zal ik uitleggen wat vastgoedfondsen zijn en waarom beleggen in vastgoedfondsen bij Corum Investments een slimme zet is.

Wat zijn vastgoedfondsen?

Om te beginnen, wat zijn vastgoedfondsen precies? Vastgoedfondsen zijn beleggingsfondsen die beleggen in commercieel vastgoed. Als investeerder kan je in deze fondsen beleggen en de voordelen van vastgoedbezit genieten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het onderhoud en beheer. Bij Corum Investments belegt het vastgoedfonds door heel Europa in kantoorgebouwen, hotels en winkelcentra. Het fonds beschikt over een ervaren team van vastgoedprofessionals die ervoor zorgen dat de investeringen succesvol blijven.

Een ander voordeel van beleggen bij Corum Investments is dat je niet veel geld nodig hebt om te beginnen. De minimale investering is slechts €1.090,-, waardoor het fonds toegankelijk is voor een breed publiek. Bovendien biedt Corum Investments een hoger dan gemiddeld rendement van 6%, wat een redelijk en realistisch cijfer is gezien de huidige rentestand.

Corum Investments 

Het derde voordeel van het beleggen in vastgoedfondsen bij Corum Investments is dat je als investeerder passief inkomen kan genereren. Als fondsbelegger ontvang je periodiek een uitkering uit de opbrengsten van het vastgoed waarin het fonds belegt. Dit betekent dat je niet actief hoeft deel te nemen in de vastgoedmarkt en toch kan genieten van de vruchten van succesvolle vastgoedinvesteringen.

Een ander belangrijk aspect waar Corum Investments zich op richt, is risicobeheer. Het bedrijf heeft een strikt en rigoureus risicobeheerbeleid, waardoor de potentiële risico’s van vastgoedbeleggingen zoveel mogelijk worden beperkt. Het bedrijf is erg transparant over hun risicobeperkende maatregelen en publiceert regelmatig hun risicoanalyse.

Conclusie 

Voor beleggers die op zoek zijn naar een alternatief voor traditionele beleggingen, kan het beleggen in vastgoedfondsen een slimme zet zijn. Bij Corum Investments beleggen in vastgoedfondsen is, door hun ervaring en track record in vastgoedinvesteringen, een aantrekkelijke optie. Bovendien is het fonds toegankelijk voor een breed publiek, biedt het een hoger dan gemiddeld rendement en kan het passieve inkomsten genereren. Als je overweegt om te investeren in vastgoed, dan is beleggen bij Corum Investments een weloverwogen keuze.