Welkom op de site van AFS

AFS is een uiterst specialistische vermogensbeheerder met een eigenzinnige, zeer breed georiënteerde beleggingsvisie. Kort gezegd: we waaien niet met alle winden mee, gebruiken onze hersens en kijken altijd een flink stuk verder dan onze neus lang is. We beheren op bevlogen wijze de vermogens van particulieren, stichtingen en kleinere institutionele cliënten. En we maken graag kennis met u.

Capital View juli 2010

Eindelijk zomer – maar ook op de beurzen?

Voor u ligt het eerste themanummer van onze kwartaaluitgave. Het thema deze keer is: ‘de knoflooklanden’. Hiermee worden landen rond de Middellandse Zee bedoeld, daar waar er relatief veel knoflook in het eten wordt gebruikt. Dat knoflook gezonde eigenschappen bezit is u waarschijnlijk bekend, dat deze gezonde eigenschappen niet automatisch voor de landen geldt waar knoflook veel wordt gegeten leest u in dit themanummer.

Het zal u niet ontgaan zijn dat deze landen, en dan met name Griekenland, de laatste maanden voor onrust op de financiële markten hebben gezorgd. Er waren zelfs momenten dat aan het voortbestaan van de Europese Unie en de euro werd getwijfeld. Meer hierover vindt u in de bijdragen van o.a. Kees de Kort en onze collega’s van portfoliomanagement en beleggingsadvies.

Tevens vindt u in deze uitgave een bijdrage over de fiscale aspecten van het bezit van een tweede woning in het buitenland. Dit artikel is geschreven in samenwerking.

Rest mij u veel leesplezier en alvast een fijne vakantie te wensen.

Directeur AFS

Nieuws

AFS Actueel
Alternatief voor de spaarrekening
AFS in de Media