Welkom op de site van AFS Capital Management

AFS is een uiterst specialistische vermogensbeheerder met een eigenzinnige, zeer breed georiënteerde beleggingsvisie. Kort gezegd: we waaien niet met alle winden mee, gebruiken onze hersens en kijken altijd een flink stuk verder dan onze neus lang is. We beheren op bevlogen wijze de vermogens van particulieren, stichtingen en kleinere institutionele cliënten. En we maken graag kennis met u.

Onze filosofie

Onze cliënten willen met hun vermogen persoonlijke doelstellingen bereiken. Wij zien het als onze taak om ze te helpen die doelstellingen daadwerkelijk te verwezenlijken.

AFS is hierbij de realistische adviseur met een bovengemiddeld hoog kennisniveau die zijn werk als vermogensbeheerder optimaal wil verrichten. Voorwaarden voor dit laatste zijn onder andere een zeer brede kennis van hetgeen er in de financiële wereld te koop is en volledige onafhankelijkheid van andere financiële instellingen of beleggingsproducten. Om optimaal kansen voor u te kunnen benutten, wijken we in onze strategieën regelmatig af van wat ‘de massa’ doet. In onze ogen is dit overigens een logisch gevolg van onze brede en diepgaande kennis van het vak.

Graag ontvang ik aanvullende informatie >

Nieuws

Capital View

AFS in de Media