Welkom op de site van AFS Capital Management

AFS is een uiterst specialistische vermogensbeheerder met een eigenzinnige, zeer breed georiënteerde beleggingsvisie. Kort gezegd: we waaien niet met alle winden mee, gebruiken onze hersens en kijken altijd een flink stuk verder dan onze neus lang is. We beheren op bevlogen wijze de vermogens van particulieren, stichtingen en kleinere institutionele cliënten. En we maken graag kennis met u.

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer dient in onze ogen maar één doel: uw doel. Derhalve dient vooral grondig gesproken te worden over hetgeen voor u en de uwen belangrijk is. Om uw wensen en doelstellingen te realiseren, maken wij gebruik van methoden uit de institutionele wereld: spreiding en de juiste keuze van beleggingscategorieën vormen de basis van gedegen beheersing van risico en rendement. Behalve over gerenommeerde vakmensen die dagelijks uw belangen behartigen, beschikken wij over geavanceerde software die een grote rol kan spelen bij het inschatten van kansen en bedreigingen over de langere termijn. Onze beleggingsresultaten treft u rechts onder het kopje AFS Actueel.

Kosten vormen een belangrijk anker op uw toekomstige rendementen. Daarom geloven wij in een volledig onafhankelijke rol voor de vermogensbeheerder. Om deze redenen bestaat onze honorering uit een geheel transparant, vooraf bepaald all-intarief. Dit tarief wordt berekend als een percentage van het beheerde vermogen, zodat er een duidelijk verband bestaat tussen prestatie en beloning. Wij ontvangen geen kick-backvergoedingen, noch plaatsingsvergoedingen voor de gekozen beleggingsinstrumenten.

Ten slotte kijken we streng naar de jaarlijkse kosten die een product met zich meebrengt. Zo beleggen we, waar mogelijk, niet in beleggingsfondsen.

Graag ontvang ik aanvullende informatie >

Nieuws

AFS Actueel
Alternatief voor de spaarrekening
Capital View

AFS in de Media